Policija podnijela kaznene prijave zbog utapanja dječaka na Cerinama

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke, u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu, dovršili su kriminalističko istraživanje nad ženskim osobama rođenim 1980., 1996. i 1998. godine i muškarcem rođenim 1980. godine, zbog sumnje u počinjenje teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti – dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.


– Dana 15. travnja od 14.15 sati na gradskim bazenima „Cerine“ u Koprivnici održavala se organizirana proslava rođendana, kojoj je nazočilo sedmero djece rođenih 2010. i 2011. godine. Oko 17 sati u bazenu se utopio dječak rođen 2010 – navode u priopćenju.

Sumnja se da je osumnjičenica rođena 1980. godine, u svojstvu odgovorne osobe Gradskog komunalnog poduzeća „Komunalac“, osumnjičenice rođene 1996. i 1998. godine u obavljanju poslova animatora rođendana, te osumnjičenik rođen 1980. godine u obavljanju poslova spasioca na bazenu, ostvarili obilježja teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti – dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela protiv osumnjičenika  je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Koprivnici.

Vezani članci

Najčitanije