[FOTO] Ekipa Caffe Bar Still MNK 75 Kotoriba novi je prvak Pan Zimske lige

Nakon tri tjedna loptačkog nadmudrivanja večeras je u prepunoj dvorani koprivničkog Srednjoškolskog centra Pan Zimska liga doživjela svoju kulminaciju. U finalnom srazu između malonogometnih ekipa Caffe Bar Still MNK 75 Kotoriba i Cvjetno Poliklinika Milojević, titulu najbolje malonogometne momčadi Pan Zimske lige za sezonu 2018./2019.  zasluženo je ponijela ekipa iz Kotoribe.


Pobjednički pehar u rukama osvajača//I.Brkić

Malonogometni hakleri ekipe CB Still MNK 75 Kotoriba su pokazali zavidnu vještinu i hladnu glavu te u finalnoj utakmici rezultatom 3:2 svladali favorizirane zagrebačke oponente. Ekipa Cvjetno Poliklinika Milojević je nakon što su gubili 2:0 četiri minute prije kraja uspjela smanjiti razliku na 2:1, no Kotoriba je dodatnim zgoditkom za 3:1  riješila neizvjesnost i osigurala naslov iako je u samom finišu Poliklinika postigla još jedan “utješni” zgoditak.

Utakmica je pružila sve ono zbog čega ljubitelji malog nogometa “hodočaste” u dvorane, bilo je tu atraktivnih driblinga, taktičkog nadmudrivanja i ono najvažnije, velike želje obje ekipe za osvajanjem prestižne titule i novčane nagrade od 40 tisuća kuna.

Utakmica za treće mjesto ponudila je sraz između ekipa Ritz Club i ASO Ponos Krapina koje su poražene nakon slabijeg izvođenja penala u polufinalnim susretima odigranim u popodnevnom terminu. Više elana i motivacije na kraju je imala ekipa ASO Ponos Krapina koja je slavila rezultatom 5:3.


Uz atraktivne driblinge i vrhunske poteze nogometaša, parket su dodatno “zapalili” i  nogometni freestyler Miran Pirner te zgodne plesačice  iz grupe Wortex, a publika je nagrađena i brojnim poklon paketima koje su za njih osigurali sponzori turnira.

Pan Zimska liga // sezona 2018./2019.

finale seniori

CB Still MNK 75 Kotoriba – Cvjetno Poliklinika Milojević 3:1

utakmica za 3. mjesto 


Ritz Club – ASO Ponos Krapina 3:5

polufinalne utakmice 

Ritz Club – MNK Cvjetno Poliklinika Milojević 2:2 (3:4 nakon izvođenja penala)
CB Still MNK Klub 75 Kotoriba – ASO Ponos Krapina 2:2 (4:3 nakon izvođenja penala)

Mlađi i stariji pioniri Slaven Belupa osvojili Memorijalni turnir Branimir Jedvaj

U sklopu Pan Zimske lige prije seniorskih utakmica odigrano je i finale Memorijalnog turnira prof. Branimir Jedvaj u kategorijama   mlađi i stariji pioniri. U finalu mlađih pionira (dječaka rođenih 2006. godine i mlađi) snage su odmjerili mladi nogometaši iz škola nogometa NK Slaven Belupo NK Graničar Đurđevac , a slavili su mladi Koprivničanci rezultatom 4:2.

Uzbudljivu utakmicu odigrali su i stariji pioniri (dječaci rođeni 2004. i mlađi) iz škole nogometa NK Slaven Belupo i Miškinovci iz Đelekovca, a bolja je bila Slaven Belupa s minimalnih 1:0.

 

Rezultati  – Memorijalni turnir  Branimir Jedvaj

Mlađi pioniri – finale

NK Graničar Đurđevac – NK Slaven Belupo 2:4

Mlađi pioniri –utakmica za 3. mjesto

NK Podravina I – OŠ Braća Radić  3:2

Stariji pioniri – finale

NK Slaven Belupo – Miškinovci  1:0

Stariji pioniri – utakmica  za 3. mjesto

NK Slaven Belupo – OŠ Braća Radić  3:1

 

Vezani članci

Najčitanije