[FOTO] Hrvački treninzi u novoj će dvorani biti još bolji, svrsihodniji i zanimljiviji

Usporedno sa završetkom energetske obnove Osnovne škole Braće Radić, odnosno nakon završnih radova na krovištu i krovnim prozorima, uslijedila je obnova i unutrašnje uređenje male dvorane koju za svoje treninge koristi Hrvački klub Podravka.


Unutrašnje uređenje dvorane nije bilo obuhvaćeno proračunom pa je Klub svojim vlastitim sredstvima i zajedničkim naporima trenera te nekolicine članova kompletno uredio prostor za nove izazove. Da je uređenje završeno pohvalili su se na svom facebook profilu gdje su se našalili kako su radovi protekli na hrvački „A je to“ način.

Dvorana je potpuno osvježena novom bijelom bojom, zakrpane su pukotine nastale dugogodišnjim prokišnjavanjem te je djelomično saniran dotrajali parket. Montiran je novi funkcionalni ormar za odlaganje trenažne opreme, kupljena je nova užad za penjanje za koje su postavljeni i novi nosači. Za starije članove, modificirana je i sprava za dizanje utega koja je smještena na prostor koji sada neće ometati rad na hrvačkom borilištu. U svrhu sigurnosti svih koji treniraju u dvorani, svi zidovi su obučeni u spužvu i stiropor, a prostor koji nije ispunjen strunjačama popunjen je novo kupljenim judo strunjačama. Prostor koji je namjenjen za kondicijsku pripremu s utezima i ostalim trenažnim sredstvima ispunjen je zaštitnom gumom.

Najupečatljivija novina svakako je novo kupljena cerada, hrvačko borilište koje je bojama i iscrtanim manjim krugovima u potpunosti kreiran za još bolji, svrsihodniji i zanimljiviji trening. Motivacije, pogotovo kod mlađih dobnih kategorija svakako neće izostati jer su uz dosadašnji logo Zlatnoga pijetla na još tri mjesta ručno iscrtani motivi vezani uz hrvanje. Kako bi olakšali rad trenerima kupljen je i novi funkcionalni sat koji je instaliran na zid pa će treneri sad biti još kreativniji u planiranju i programiranju nadolazećih treninga jer ova naprava uz prikaz vremena, datuma ima i bezbroj ostalih mogućnosti za trening.

Hrvači od ovog tjedna treniraju punim intezitetom kako bi se u što boljoj formi predstavili na novom izdanju međunarodnog turnira Zlatni pijetao koji će se u našem gradu održati 02. ožujka.


Vezani članci

Najčitanije