FOTO Križevački KTC otvorio 27. trgovački centar u Karlovcu, jedan je od najvećih i najopremljenijih

Križevačka tvrtka KTC otvorila je u Karlovcu svoj 27. centar koji je jedan od najvećih i najopremljenijih.


Uz moderno opremljenu trgovinu, Karlovčanima je na usluzi i benzinska postaja, restoran sa 400 mjesta te poljoljekarna.

Vrijednost ove investicije je oko 6,5 milijuna eura.

– Oduvijek smo pokušali naći taj spoj kvalitete asortimana i kvalitete cijena. Želimo da ljudi iz trgovačkog lanca KTC-a s osmjehom na licu, a ne nikako s dojmom da su na neki način prevareni. Dakle, kvaliteta ponude, prije svega kupujmo hrvatsko, hrvatskih proizvođača, ali roba renomiranih svjetskih proizvođača po pristupačnim cijenama – kazao je predsjednik Upravnog odbora KTC-a Ivica Katavić.

Otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn koji je rekao kako se Križevci iznimno ponose KTC-om.


– Važno je naglasiti kako je KTC u križevačkoj sredini, ali i u svima u kojima djeluje istovremeno i pouzdan i partnerski nastrojen i zaista hrvatska tvrtka koja njeguje iznimno korektne odnose s hrvatskim dobavljačima i s lokalnim stanovništvom – kazao je gradonačelnik Rajn. 

Lijepim željama pridružio se i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

– Želim da od danas ovaj prostor bude prostor radosti, veselja i zadovoljstva dobrom kupnjom. Radnicima i vlasnicima KTC-a želim da sve njihove želje u tom smislu budu također ispunjene i da se svi ovdje dobro osjećaju – kazao je župan Koren. 

Foto: Grad KŽ

Na uspješno poslovanje tvrtke KTC osvrnuo se njen vlasnik tvrtke Ivan Katavić.

– Sigurno da je stanovito uzbuđenje prisutno i kod mene jer 1993. godine kada je bio otvoren prvi centar u onim uvjetima, pa do danas prošlo je mnogo faza i dobrih i loših, ali KTC nikada nije bio u blokadi, niti nikada nikome nije ostao dužan od radnika, izvođača radova, lokalne samouprave i države – kazao je Katavić. 


U sklopu otvorenja uručena je donacija Dječjem vrtiću „Četiri rijeke“, a vrpcu su svečano prerezali vlasnik tvrtke KTC Ivan Katavić te gradonačelnik Karlovca Damir Mandić.

Vezani članci

Najčitanije