FOTO / Lagano ‘čerupanje’ varaždinske Koke u izvedbi Podravke završilo sa +22

Rukometašice Podravke Vegete su odigrale 8.kolo 1. HRL za žene protiv Koke na domaćem terenu i upisale pobjedu uz rezultat 44:22. U prvih 16 minuta gošće su postigle tek jedan pogodak što su Koprivničanke iskoristila i odvojile se na sigurnu rezultatsku distancu, rezultat je nakon prvih 16 minuta bio 16:1.


U drugom poluvremenu nastavljeno je u istom ritmu te je potvrđena pobjeda. Veseli činjenica da su svoje prve minute u seniorskoj konkurenciji upisale mlade Una Ivančić i Tara Đelekovčan. Isto tako, vratile su se i reprezentativke s Europskog prvenstva, a nakon ozljede vratila se i Ana Turk.

Najviše je zabila Vuković (6), a slijedile su Guskić, Barišić i Šimara svaka s pet zabijenih golova.

– Jedan odličan pristup kao obično od igračica koje drže europske standarde kako ponašanja tako i razmišljanja i igranja. Jedna izvrsna obrana, dobra disciplina te kontrola igre u napadu kao i obično. Ja bi čestitao i zahvalio se našim curama jer stvarno su pokazale sve ono što treniraju i što mogu te ih je u konačnici jako lijepo gledati – rekao je trener Željko Babić nakon utakmice.

Podravka Vegeta: Tucaković(5), Bešen(8); Zadravec 3, Turk 2, Vuković 6, Stelmakh 1, Guskić 5, Strugar 3, Ivančić 1, Đelekovčan, Šenvald 1, Mrđen 5, Vuljak 4, Barišić 5, Šimara 5, Pandža 2. Trener: Željko Babić
Koka: Šopar, Potočnjak; Radek 2, Krajpl 4, Markulinčić 1, Rogina 4, Pifar 3, Košćak, Strahija 2, Resman 1, Gugić, Golub 5. Trener: Zoran Jeftić


Foto: Ivan Brkić

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com