[FOTO] Lipa iz Hlebina uvjerljivo osvojila nogometni turnir u Reki

Momčad Nogometnog kluba Lipa iz Hlebina pobjednik je tradicionalnog memorijalnog nogometnog turnira u Reki koji se igra u čast Tomi Furlanu. Uz pobjedničku ekipu iz Hlebina, na turniru su nastupili domaćini Reka, Miklinovec i Mladost iz Sigeca.


Hlebinci su na putu do finala jučer, u subotu pobijedili domaćina Reku rezultatom 3:0, a danas su istim rezultatom pobijedili Mladost iz Sigeca koja je na kraju zauzela drugu poziciju.

Treće mjesto pripalo je ekipi Miklinovca, koja je nakon jučerašnjeg poraza od Mladosti 0:3, danas pobijedila domaćine turnira Reku. Rezultat utakmice za treće mijesto nakon odigranog regularnog djela bio je 0:0, a na kraju je Miklinovec slavio s 4:2.

Dodajmo još kako su ove utakmice bile odlična priprema za drugi vikend, kada nas očekuje početak županijskih liga.

Mihael Štrkalj, kapetan i predsjednik NK Lipa iz Hlebina, kazao je kako je iznimno zadovoljan osvojenim turnirom.


– U dvije utakmice u dva dana postigli smo zajedno šest pogodaka, s time da nismo primili ni jedan. Ovo je bila odlična generalna proba prije subotnjeg početka sezone, kad nas očekuje iznimno neugodno gostovanje u Legradu kod istoimenog domaćina – poručio je kratko Štrkalj te najavio kako je ekipa u dobroj formi te jedva čekaju da krenu u prvoligaške okršaje.

 

Vezani članci

Najčitanije