[FOTO] Novi Robin market otvorio je svoja vrata u Ledinskoj ulici u Koprivnici

Otvoren je novi Robin market u Koprivnici.


S radom je jutros krenuo Robin market broj 17, na adresi Ledinska ulica 21A. Novi Robin radit će od ponedjeljka do subote u vremenu od 6 sati do 20 sati, a nedjeljom od 7 sati do 13 sati.

Kao i svaki put prilikom otvorenja nove poslovnice, brojne kupce dočekale su razne degustacije koje su ih razveselile.

Uz veliki izbor rashlađenih pića, suhomesnatih proizvoda, friškog kruha i peciva Robin pekare, svježeg voća i povrća te ostatka prehrambenog asortimana i kućanskih potrepština, kupce očekuju popularni dnevno svježe sendviči po cijeni već od 3,99 kuna te hotdog za 5,99 kuna, uz neizostavne fine i svježe ili suhe te kremaste Sweet Story kolače.

– Znamo da su stanovnici Ledinske ulice u Koprivnici već navikli da na spomenutoj lokaciji imaju trgovinu, a sada je otvoren Robin market što nam je iznimno drago. Vjerujemo kako će sa širokim izborom povoljnih proizvoda te prepoznatljivom ljubaznošću Robin tima, biti dobro prihvaćen i postati prepoznatljiva kvartovska trgovina – rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.


Nakon Robin marketa 0-24 kod rotora u blizini bolnice, Robin marketa kod semafora (blizu Podravke), Robin marketa na Vinici (Vinodolska ulica), Varaždinskoj cesti (preko puta restorana Zlatan), Robin marketa ispred restorana Zrinski, Robin marketa u Koprivničkom Ivancu, Robin marketa u Kunovcu, Robin marketa kod caffe bara Guliver te Robin marketa u Starigradu, ovo je deseta Robin trgovina u Koprivnici i bližoj okolici!

Iz Robina su, uz redovite dvotjedne akcijske ponude, posebno za nove vjerne kupce pripremili pregršt proizvoda po atraktivnim akcijskim cijenama u povodu otvorenja Robin marketa u Ledinskoj ulici. Akcija traje do 31. siječnja ili do isteka zaliha. Također, važno je istaknuti da akcija vrijedi i u obližnjoj Robin trgovini broj 41, u Ulici Kneza Domagoja u Koprivnici.

Vezani članci

Najčitanije