[FOTO] Podravka Vegeta poražena u Ljubljani, navijači pružili veliku podršku

Podravka Vegeta gostovala je danas kod Krim Mercatora u Ljubljani u utakmici 4. kola Lige prvakinja. Isti suparnici su pred dva tjedna u Koprivnici odigrali neriješeno (27:27), a u slovenskom uzvratu bolji je bio domaćin koji je slavio rezultatom 27:20 (14:10) te tako osigurao plasman u drugi krug najjačeg europskog natjecanja.


Od samog početka nije krenulo dobro za Podravku koja je gubila s pet i šest golova razlike, ali se u 45. minuti ipak uspjela vratiti na 18:17. No, to je bilo sve, Slovenke su završnicu odigrale kao u transu i iskoristile slabiji dan hrvatskih prvakinja. Treba reći da je Podravkin trener Zlatko Saračević imao velikih primjedbi na arbitražu danskih sutkinja.

Više od stotinu navijača stiglo je u Ljubljanu iz Koprivnice autobusima i osobnim automobilima, i bili su velika podrška podravkašicama.

U sljedećem kolu Podravka Vegeta će u nedjelju, 11. studenoga ugostiti Thüringer, dok Krim Mercator kod kuće igra s europskim prvakom Györom. Pobijedi li Podravka Njemice, osigurat će prolaz u drugi krug Lige prvakinja.

 


Vezani članci

Najčitanije