FOTO // Podravka Vegeta u novoj dvorani bolja od mađarskog Siofoka

Rukometašice Podravke Vegete igrale su prijateljski susret sa starim poznanikom, mađarskim Siofokom, kako bi se što bolje pripremile za kvalifikacijski susret u poljskom Lublinu.


Zanimljivo, utakmica se igrala u Kalinovcu, u novoj dvorani Osnovne škole Ivan Lacković Croata. Koprivničke rukometašice pokazale su sjajnu igru i ozbiljnost te pobijedile 24:18. Spomenimo kako je za mađarsku ekipu zaigrala Dejana Milosavljević, donedavna nositeljica igre koprivničke ekipe koja je klub napustila ljetos.

U redovima Podravke Vegete najefikasnija je bila Ema Guskić koja je za svoj rođendan s ekipom stvorila najbolji poklon, pobjedu protiv Siofoka u koju je ugradila osam svojih golova.

– Dale smo sve od sebe uz odličnu publiku i atmosferu u dvorani. Pokazale smo karakter i veselimo se jer u petak krećemo u Lubin gdje počinje naša europska avantura i gdje priželjkujemo prvu pobjedu – rekla je Ema Guskić nakon utakmice za klupske stranice.

Trener Željko Babić kazao je kako su cure fantastične, imaju jaki karakter i želju za pobjedom, timskom energijom i sinergijom. Po njegovom mišljenju, Podravka se posebno istaknula u obrani, ali pokazale su i disciplinu i kontrolu igre u napadu.


– Moramo nastaviti raditi, biti fokusirani i idemo na prvu utakmicu u Poljsku sigurno s visokim samopouzdanjem. Svako zna svoju ulogu i vjerujem da smo mi napravili dosta u našoj pripremi i da možemo biti optimisti – rekao je trener Željko Babić nakon utakmice s kojom je imao puno pravo biti zadovoljan.

Prijateljska utakmica, 28. studeni, Kalinovac

Podravka Vegeta – Siofok KC 24:18

Podravka Vegeta: Tucaković(0+1), Bešen(9); Šimara 2, Zadravec 2, L. Kalaus 3, D.Kalaus 2, Guskić 8(3), Stelmakh 1, Šenvald 2, Barišić 3(2), Vuljak 1, Mrđen, Turk, Vuković, Popović, Strugar. Trener: Željko Babić

Foto: Ivan Brkić


Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com