[FOTO] Rukometašice Podravke Vegete počele s pripremama

Nova sezona donosi nove izazove za novu ekipu Podravke Vegete, koja je promijenila niz igračica i skoro cijeli stručni stožer. Novi trener Zlatko Saračević, proslavljeni hrvatski zlatni olimpijac, u srijedu je u koprivničkoj gimnazijskoj dvorani sa svojim suradnicima Bojanom Golubom, Barbarom Stančin i Bojanom Savićem održao prvi trening na početku priprema za novu sezonu.


Igračice su jedan dio već odradile po individualnim programima, a u ponedjeljak i utorak obavljena su testiranja na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

– Pripreme ćemo obaviti u Koprivnici, nastupamo na tri turnira, odigrat ćemo i nekoliko prijateljskih utakmica. Imamo mjesec i pol da se kvalitetno pripremimo za ono što je u ovom trenutku najvažnije, a to su kvalifikacije za Ligu prvakinja. Morat ćemo odmah raditi tako da budemo maksimalno spremni početkom rujna, i sve ćemo podrediti tome – najavio je trener Saračević.

Na prvom treningu bile su Antonia Tucaković, Jovana Risović, Magdalena Ećimović (vratarke), Dragica Džono, Ana Debelić (pivoti), Korina Karlovčan, Maria Holešova, Ana Turk, Nikolina Zadravec (krila), Lea Franušić, Selena Milošević, Karina Jožekova, Natalia Čigirinova, Dejana Milosavljević i Aljona Ihnjeva (vanjske igračice).

Vezani članci

Najčitanije