[FOTO] U Koprivnici održano Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s intelektualnim teškoćama

U utorak se u organizaciji Sportske udruge Veliko srce iz Koprivnice i Specijalne olimpijade Hrvatske održalo se 7. Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s intelektualnim teškoćama.


Uz ekipu domaćina SU „Veliko srce“ na turniru nastupaju i ekipe Udruge OIT Međimurske županije, Udruge „Golubica“ Vukovar, COO Čakovec, RPA Koprivnica, COOR Podravsko sunce Koprivnica, Udruge „Maslačak“ Križevci, COOR Križevci, Centra za rehabilitaciju Zagreb, COO „Tuškanac“ Zagreb, Centra za rehabilitaciju  „Nada“, Kluba specijalnih športova Ozalj, Športskog društva osoba s invaliditetom „URIHO“ i COO „Ivan Štark“ Osijek.

Svečanosti otvorenja Prvenstva ispred Grada Koprivnice prisustvovali su gradonačelnik Mišel Jakšić, Ana Mlinarić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i Tomislav Golubić, pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo..

– Želim Vam da se danas ugodno osjećate u Koprivnici, da se uspješno takmičite i da na kraju pobjedi onaj sretniji i možda malo i spretniji. Vjerujem da će i to biti jedan od razloga, bez obzira kakvi rezultati bili, da nam opet dođete i druge godine – rekao je Mišel Jakšić te zahvalio organizatorima prvenstva.

Okupljenim natjecateljima puno uspjeha zaželjeli  su i Ratimir Ljubić, zamjenik župana i Vlado Strbad, sportski direktor Specijalne olimpijade Hrvatske.


Za SU „Veliko srce“ nastupali su:

Ivan Dujaković, 2. mjesto u skupini H

Lončarić Željko, 3. mjesto skupina N

Telic Ivan, 2. mjesto u skupini N

Dubravko Jajetić, 3. mjesto skupina J


COOR Podravsko sunce:

Vuger Mario, 2. mjesto skupina G

Kolar Dorian, 1. mjesto skupina F

Bartolović Josip, 1. mjesto skupina N

Međimurec Dalibor, 1. mjesto skupina M

Romeo Balog, 1. mjesto skupina L

Ivica Zvonarek, 1. mjesto skupina O

Ivona Santor, 2. mjesto skupina E

Vezani članci

Najčitanije