Grad Koprivnica stipendira 20 studenata sa Sjevera

Grad Koprivnica dodijeljuje 20 stipendija redovnim studentima Sveučilišta Sjever Sveučilišnog centra u Koprivnici za akademsku 2023./2024. godinu. Sedam stipendija bit će dodijeljeno za stručni prijediplomski studij ‘Prehrambena tehnologija’, kao i za stručni prijediplomski studij ‘Zaštita okoliša, recikliranje i ambalaža’, a šest stipendija dodijelit će se za stručni prijediplomski studij ‘Logistika i mobilnost’.


Pravo na stipendiju imaju studenti prve godine spomenutih studija, a stipendije će se isplaćivati kao jednokratna financijska pomoć u visini od 968,00 eura. U Proračunu je za tu namjenu osigurano 19.360,00 eura.

Grad Koprivnica svake godine stipendira oko 400 studenata za što izdvaja oko 370.000,00 eura.

U nadolazećoj akademskoj godini studentima Sveučilišnog centra Koprivnica svoja će vrata otvoriti i nova zgrada centra laboratorija za studij Prehrambene tehnologije. Riječ je o studiju koji će imati veliku važnost u razvoju našeg gospodarstva. U tijeku je izgradnja i novog Podravkinog logističko-distributivnog centra (LCD), a završetak radova očekuje se krajem 2024. godine.

 


Vezani članci

Najčitanije