Grad Križevci svoje je maturante počastio hamburgerima i vatrometom

Križevački maturanti jučer su obilježili zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja, a tim ih je povodom Grad Križevci počastio hamburgerima i sokovima koje su za njih pripremili učenici Srednje škole „Ivan Seljanec“. Osim hrane za maturante je bio organiziran i vatromet kojim su simbolično ispraćeni u novo poglavlje života.


S obzirom na pandemiju koronavirusa, ni ove godine nije bilo moguće osigurati proslavu i koncert na gradskom trgu pa su Križevci svoje maturante odlučili počastiti u skladu s epidemiološkim mjerama.

Osim slavlja Grad je svim maturantima omogućio besplatno korištenje aplikacije ePripreme koja im omogućava pripreme državnu maturu. Svi oni koji se još nisu registrirali na web stranici mature.educirajme.com, mogu poslati svoje podatke (ime i prezime, škola, razred, svoju e-mail adresu i e-mail adresu profesora obveznih predmeta) na e-mail sandro.novosel@krizevci.hr kako bi im se omogućio ulazak u aplikaciju.

Ovo je druga godina za redom da je Grad Križevci otkupio licencu za aplikaciju kako roditelji ne bi trebali sami plaćati pripreme maturanata, a kako bi se maturanti mogli bilo kada, bilo gdje i na uređaju koji sami odaberu (računalo, mobitel ili tablet) pripremiti za polaganje mature.

– Drage maturantice i maturanti čestitam vam zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja i želim puno sreće na državnoj maturi i vašem daljnjem putu. Sretno maturanti – zaželio im je gradonačelnik Mario Rajn.


Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com