Hrvači Podravke nastupili u Zagrebu, u Koprivnicu stigle reprezentativke

U Zagrebu je u ponedjeljak, 12. veljače održan prvi turnir međunarodne lige za kadete u hrvanju grčko-rimskim načinom. Odazvalo se 77 hrvača iz 17 klubova iz zemlje i  inozemstva, a među njima bilo je i petero Podravkaša.
Hrvač Podravke Nikola Golubović Matan osvojio je 4. mjesto u kategoriji do 45 kilograma, a isto mjesto zauzeo je i Tibor Kuruc do 92 kilograma.
Leon Kolar, Luka Kadija i Markus Kovačić ostali su bez plasmana.
– Rezultatski je ovo nešto lošiji nastup naših hrvača no okrećemo se novim natjecanjima jer već kroz dva tjedna imamo nova natjecanja gdje nam dečki putuju u Nesvady (SVK) dok cure nastupaju na domaćem UWW turniru ‘Croatia Open’, javili su iz kluba.


Dodajmo i kako su se nakon uspješno odrađenih bazičnih prirema početkom siječnja,  u Koprivnici ponovno okupile U15 i U17 reprezentativke Hrvatske, no ovoga puta na specifično tehničkim i taktičkim pripremama. Šestodnevnim pripremama od 12. do 17. veljače rukovodi će trener ženske U15/U17 reprezentacije Ivan Lončarić.
Na ove pripreme odzavale su se Lara Blažeković (Podravka), Mia Kovač (Zagreb), Laura Bogatić (D.Miholjac), Ena Zemunić (D.Miholjac), Jelena Mijatović (Podravka), Asja Kojić (Trešnjevka), Marijana Šumski (Zadar), Rajna Tot (Podravka), Zara Petrović (D.Miholjac), Ajla Kadriji (Zagreb), Ina Rupcich Krizmanić (S.Kraljevac), Patricija Kašnar (S.Kraljevac) i Lana Pezić (Petrinja).

Foto: Hrvački klub Podravka

 

Vezani članci

Najčitanije