Hrvačice i hrvači Podravke nastupili u Sesvetskom Kraljevcu i Sloveniji

Najmlađi hrvači Podravke nastupili su u Hrvatskoj, na međunarodnom turniru ‘Kraljevec Open’ koji je ove godine okupio 207 natjecatelja iz 29 kubova i sedam zemalja. Od petero natjecatelja, troje se vratilo s brončanim medaljama.
U skupini mlađih djevojčica (2010. – 2012.) medalju je osvojila Toth Petra u kategoriji do 40 kilograma, dok su u skupini mlađih dječaka (2010. – 2012.) do bronce došli Jakov Batak u kategoriji do 33 kilograma i Petar Belušić u kategoriji do 36 kilograma.
Njihovi treneri bili su Domagoj Džanko i Ivan Lončarić, a sudio je Alen Nogić.


Foto: HRVAČKI KLUB PODRAVKA
Foto: HRVAČKI KLUB PODRAVKA

Slovenija

Tri bronce stigle su i iz Slovenije. Usporedno s najmlađima, nastupili su i kadeti te mlađi seniori. Pod vodstvom trenera Stefana Ostoića i Filipa Verčevića u Murskoj Soboti troje Podravkaša hrvalo je na 25. po redu međunarodnom turniru u hrvanju grčko-rimskim načinom.
Na turniru je nastupilo osamdesetak hrvača iz četiri zemlje, a boje Podravke branili su Marko Špernjak, Jan Petrović i Petar Uglik.
U uzrastu kadeta Jan Petrović nastupio je u 62 kilograma. Jan je imao četiri jake borbe te sa jednom pobjedom uspijeva doći do brončanog odličja.
Također, u uzrastu kadeta i u kategoriji do 75 kilograma nastupio je Marko Špernjak.
Marko je ostvario tri odlične pobjede i jedan poraz s čime je osvojio brončano odličje.
Brončani je također bio i Petar Uglik no u uzrastu mlađih seniora i u kategoriji do 67 kilograma.

Foto: HRVAČKI KLUB PODRAVKA
Foto: HRVAČKI KLUB PODRAVKA
Foto: HRVAČKI KLUB PODRAVKA
Foto: HRVAČKI KLUB PODRAVKA
Foto: HRVAČKI KLUB PODRAVKA

Vezani članci

Najčitanije