Hrvatska ženska rukometna reprezentacija dolazi u Koprivnicu pobijediti Rumunjsku, ulaznice u prodaji

Grad Koprivnica i Hrvatski rukometni savez dogovorili su domaćinstvo za odigravanje kvalifikacijske utakmice Hrvatske ženske rukometne reprezentacije za odlazak na Women’s EHF EURO 2024.
Najbolje hrvatske rukometašice će u nedjelju, 3. ožujka od 17 sati u Školsko sportskoj dvorani ‘Josip Samaržija – Bepo’ igrati protiv rukometašica Rumunjske.
– Vrijeme brzo leti. Jedno veliko natjecanje rukometašica tek što je završeno, a slijedi borba za drugo. Krajem veljače i početkom ožujka rukometašice čeka nastavak kvalifikacija za EHF EURO 2024. godine koje zajednički organiziraju Mađarska, Austrija i Švicarska. Nakon dva odigrana kola, Hrvatska i Rumunjska imaju maksimalni učinak. U dva međusobna susreta koji slijede, uz dužno poštovanje ekipama Bosne i Hercegovine i Grčke, vjerojatno se odlučuje o tome tko će biti broj jedan u skupini i imati nešto povoljniji ždrijeb – javili su iz Hrvatskog rukometnog saveza.
Prvi susret na rasporedu je 28. veljače u rumunjskoj Bistriti. Četiri dana poslije na rasporedu je uzvratni susret. Taj dvoboj igra se u Koprivnici. Ulaznice za tu utakmicu puštene su u prodaju u srijedu, 14. veljače i koštaju simboličnih 7 eura. Naše rukometašice uvijek su bile sjajno primljene i podržane u gradu rukometa i nema sumnje da će tako biti i ovaj put. Da biste bili dio tog spektakla i podržali Teu Pijević, Ćamilu Mičijević, Valentinu Blažević, Katarinu Ježić, Saru Šenvald, Nikolinu Zadravec i ostale naše ‘Kraljice šoka’, požurite i od od osigurajte ulaznice putem sljedeće poveznice: www.ulaznice.hr


 

Vezani članci

Najčitanije