Insomnia, Prosti Prst i DkD sviraju prvi ovogodišnji koncert u FUNK-u

  • Krajem veljače na istoj će se pozornici predstaviti i izvođači prijateljskog paket-aranžmana ‘Interactive Three’

Nakon blagdanske i novogodišnje pauze, ove subote u FUNK-u počinje nova koncertna sezona.
Prvi će na pozornicu ove godine stati koprivnički bend Insomnia koji je prije nekoliko dana objavio i svoj prvi album ‘Kultura na nivou’, međimurski bend Prosti Prst i mladi zagrebački DkD.
Koncert je to u sklopu turneje Superval koja predstavlja srednjoškolske bendove iz Hrvatske. Partneri ovog događaja su Udruga CeZam i Forum udruga nezavisne kulture FUNK.
Ulaz na oba događaja je besplatan, a program je sufinanciran sredstvima Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, HGU – Hrvatska Glazbena Unija i Hrvatske udruge za zaštitu izvođačkih prava.
Krajem veljače na istoj će se pozornici predstaviti i svojevrsni prijateljski paket-aranžman povodom nedavnog izlaska hvaljenog kompilacijskog CD mini-albuma ‘Interactive Three’ u izdanju male diy-etikete Tonal Shifts na kojem surađuju predstavnici koprivničke alternativne scene.
Tako ćemo iste večeri imati prilike uživo slušati Mycenu predvođenu Aleksandrom Vrhovcem, Wojtylu, avangardni bubnjarski kolektiv Buš? Bum! te DIY elektrosamotnjaka koji se krije iza umjetničkog imena Iv/An, a koji je i okupio alternativnce na spomenutoj kompilaciji.
Cijena ulaznice iznosi 3 eura i kupuje se na blagajni FUNK-a na dan održavanja koncerta.


 

Ove subote kreće nova koncertna sezona / FUNK

Vezani članci

Najčitanije