Kadeti streljačkog kluba Podravka odlični u Đurđevcu

Na streljani u Đurđevcu održano je Prvenstvo Koprivničko-križevačke županije u gađanju ISSF zračnim oružjem za kadetski uzrast. Kadetska ekipa S.Š.K. Podravka u disciplini ISSF zračne puške u sastavu Luka Jambreuš, Gregor Gašparić i Dinko Blažek otpucala je 472,6 krugova plasiravši se na drugo mjesto.


U pojedinačnom natjecanju kadeta Luka Jambreuš osvojio je prvo mjesto sa 201,7 otpucanih krugova, Dinko Blažek plasirao s na šesto mjesto sa 149, 6 otpucanih krugova, a Gregor Gašparić sa 121,3 otpucana kruga plasirao se na sedmo mjesto. U disciplini ISSF zračnog pištolja ugodno je rezultatom od 154 kruga i osvajanjem prvog mjesta iznenadio Gregor Gašparić.

Osim toga, održano je i Prvenstvo Koprivničko-križevačke županije u serijskoj zračnoj pušci za kadetske kategorije. Kadetska ekipa S.Š.K. Podravka u sastavu Luka Jambreuš, Gregor Gašparić i Dinko Blažek otpucala je 471 krug i ostvarila plasman na drugo mjesto.

U pojedinačnom plasmanu kadeta Luka Jambreuš sa 193 otpucana kruga osvojio je naslov županijskog prvaka. Gregor Gašparić otpucao je 147 krugova ostvarivši plasman na šesto mjesto, a Dinko Blažek sa 131 opucanim krugom plasirao se na sedmo mjesto.

S druge strane, na turniru ISSF zračnim oružjem za kadetske kategorije održanim u Velikom Trgovišću u povodu dana Općine nastupio je kadet S.Š.K. Podravka Luka Jambreuš u disciplini ISSF zračne puške. Luka Jambreuš otpucao je odličan rezutat od 202,6 krugova osvojivši prvo mjesto u konkurenciji kadeta, a to je ujedno bio i najbolji rezultat u disciplini ISSF puške.


 

 

Vezani članci

Najčitanije