Međunarodni dan žena u Križevcima uz Anđu Marić

Povodom Međunarodnog dana žena, Grad Križevci i Gradska knjižnica ‘Franjo Marković’ organiziraju predstavljanje knjige ‘Moja revolucija u 365 dana’ autorice Anđe Marić.
Riječ je o glazbenici, spisateljici i motivatorici, nekadašnjoj manekenki i televizijskoj voditeljici koja će Križevčankama predstaviti ovu inspirativnu knjigu koja govori o njenoj borbi s multiplom sklerozom.
Predstavljanje knjige održat će se u petak, 8. ožujka u 18 sati u multimedijskoj dvorani
Gradske knjižnice, a osim promocije i druženja s autoricom, svim posjetiteljicama bit će uručen mali znak pažnje povodom njihovog dana, Međunarodnog dana žena.
– Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života, jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć… Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakoga dana bez obzira na to kako se osjećala. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao u mene, ja sam vjerovala i u sebe i u svoj put. To moje putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom – postala sam žena kakva sam oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Kao breskva – mekana iznutra, a čvrsta izvana – rekla je Marić.
Kako navodi, počela je vjerovati u to da je spasitelj kojeg traži upravo žena u ogledalu.
– Hodala sam vatrenim poljima Mordora i preživjela. Sada stojim na drugoj strani i mogu podijeliti svoje iskustvo. Nije bilo lako, neću lagati, ali moguće je- ističe Anđa Marić o knjizi.


Vezani članci

Najčitanije