Na dva plesna natjecanja u Koprivnici domaće natjecateljice stigle do medalja

U dane vikenda 25. i 26. studenog u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica održana su dva plesna natjecanja, u urbanim stilovima (break, hip hop,house, waacking, vogue, dancehall, popping, disco, akrobatski disco, tehno, street dance show ) i umjetničkim plesnim stilovima (showdance, modern-suvremeni, jazz, produkcija, akrobatski, balet, step).
Sudjelovalo je više od 400 plesača iz Kraljevice, Poreča, Zagreba, Karlovca, Osijeka, Bjelovara, Petrinje, Varaždina i Slovenije, a među njima i članovi Plesnog kluba ‘Koprivnica’.
Pobjednički pehari za najjače kategorije i uzraste otišli su u Kraljevicu i Karlovac.
Od članova ŠPK ‘Koprivnica’, Kristina Cvitić osvojila je u svojoj kategoriji na plesnom bodovnom turniru HSPS-a 2. mjesto i srebrnu medalju dok je na Dance Cup Koprivnica osvojila broncu.
Na Dance Cup Koprivnica osvojeno je još medalja. Do zlata je došao duo Vanesa Horvat i Vanessa Cerovec te duo Margarita Muhina i Stela Horvat.
Srebrne medalje osvojila je grupa Margarita Muhina, Dunja Figač i Lenka Lišin te grupa Kristina Cvitić, Nina Hudinčec, Vanesa Horvat, Una Zlatović i Lili Pošta.
Sljedeće natjecanje je u Splitu.


Izvor: ŠPK KOPRIVNICA

Vezani članci

Najčitanije