Na križevačkom Crosscity Buckets 2020. oslikat će se mural u spomen na Koba Bryanta

Marko Tomas, Ivan Tomas, Ivan Grgat, Filip Kašik, Darko Celovec i Ivan Šiprak glavna su imena koja će nastupiti na revijalnoj utakmici legendi u sklopu osmog izdanja turnira u uličnoj košarci Crosscity Buckets 2020. koji će se održati u subotu 11. srpnja na gimnazijskom igralištu u Križevcima.


Revijalna utakmica legendi bit će pravi sportski mamac za publiku i sve sportske zaljubljenike. Marko i Ivan Tomas braća su koja su obilježila hrvatsku košarku kao reprezentativci i igrači mnogih domaćih i velikih inozemnih klubova, Ivan Grgat legendarni je centar Cibone s kojom je igrao Euroligu te bivši hrvatski reprezentativac, a domaće snage brane i  košarkaši koji su obilježili lokalnu klupsku košarku Filip Kašik i Darko Celovec koji već godinama podržavaju turnir kao sponzori. Njima se pridružuje i Ivan Šiprak, ikona sjeverozapadne košarkaške scene koji je kao kapetan momčadi uveo klub Prigorje financije u prvu ligu.

Osim revijalne utakmice, organizatori pripremaju još jednu veliku novost. Naime, na kotlovnici uz samo igralište, oslikavat će se mural u spomen na velikana svjetske košarke, tragično preminulog Kobe Bryanta. Počet će se izrađivati dan prije turnira, u petak, a velika završnica priprema se upravo za vrijeme trajanja turnira kad će posjetitelji moći uživati u prekrasnoj uspomeni na jednog od najboljeg igrača košarka u povijesti te igre.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com