[FOTO] Plesni par Rojčević najbolji u kategoriji veterana Trofeja Grada Koprivnice

U sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici u subotu je održano plesno natjecanje Trofej Grada Koprivnice u standardnim i latino-američkim plesovima. Plesali su pojedinci, parovi i u formacijama.


U Latinsko-američkim plesovima odrasli-BA, prvo mjesto osvojio je par Srđan Branković i Tena Ranogajec iz Osijeka. U kategoriji odrasli-BA, u standardnim plesovima prvi je par Ivan Ratković i Marta Novak iz Siska. Plesni par Lovro Peraković i Lea Stanić iz Petrinje, u kategoriji starija mladež-B, osvojio je prvo mjesto u standardnim, ali i u latinsko-američkim plesovima. Latinsko-američke plesove najbolje su u kategoriji mladež-B prema ocjenama žiria plesali Franco Marinović i Hana Grahovac iz Zagreba, osvojivši prvo mjesto. U kategoriji mladež-B, u standardnim plesovima najbolji su bili Jakov Bijelac i Mgdalena Vidas iz Petrinje.

Koprivnički plesni i bračni par Neno Rojčević i Marina Tomac Rojčević osvojili su prvo mjesto u kategoriji veterani II-B u Latinsko-američkom, ali i u standardnom plesu.

 

Vezani članci

Najčitanije