Na prvi ponedjeljak u novoj godini četiri prometne nesreće

U ponedjeljak, prvi radni dan 2022. godine, dogodile su se četiri prometne nesreće, sve redom s materijalnom štetom i bez ozlijeđenih osoba.


Prva se zbila u Križevcima oko 7.45 sati, 62-godišnji vozač upravljao je teretnim Citroenom križe krećući se Zagrebačkom ulicom u smjeru semaforiziranog raskrižja s Ulicom Nikole Tesle. Dolaskom do raskrižja nije se zaustavio na znak crvenog svjetla na semaforu, već je ušao u raskrižje i sudario se s osobnim automobilom Renault kojim je upravljao 64-godišnji vozač dok mu je na semaforu bilo upaljeno zeleno svjetlo. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Nešto sitno iza podneva policija je izašla na teren u Koprivnici. Tamo je 48-godišnji vozač upravljao skupom vozila-teretni automobil Mercedes i priključno vozilo Tirsan turskih registarskih oznaka krećući se ulicom Josipa Bukovčana u smjeru Peteranske ceste. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Čarda, uslijed nepropisnog skretanja u lijevo, bočnom stranom priključnog vozila udario je u vanjsko bočno ogledalo osobnog automobila Kia koprivničke registarske oznake kojim je Ulicom Čarda u smjeru Ulice Mihovila Pavleka Miškine upravljao 67-godišnji vozač. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Nadalje, oko 16.10 sati, na cesti Guščerovec-Gornje Vine 28-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s osobnim automobilom Citroen Xsara križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnji vozač, a koji je potom vozilom sletio van kolnika na travnatu površinu. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Zadnja intervencija bila je oko 23.20 sati, u Peterancu u Ulici Braće Radića 19-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake u smjeru Drnja. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je udarila u smjerokazni stupić, sletjela u odvodni kanal i prevrnula se na krov. Vozačici je naplaćena novčana kazna.


Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com