Nacvrckani se sudarili pri mimoilaženju, jedan zbrisao pa sletio u Hlebinama

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene, izvijestili su jutros iz PU Koprivničko-križevačke.


Prva se dogodila oko 15.45 sati između Kloštra Podravskog i Podravskih Sesveta radi neprilagođene brzine. Zbog neprilagođenih uvjeta vožnje automobil je sletio van kolnika na oranicu. Srećom, vozač je ori slijetanju tek lakše ozlijeđen.

Drugoj je nesreći kumovalo nepropisno mimoilaženje, a dogodila se oko 20.25 sati na otvorenom djelu ceste između mjesta Sigetec i Hlebine. Vozila su se „zakačila“ bočnim ogledalima nakon čega je vozač koji je uzrokovao nesreću napustio mjesto događaja. No, nije daleko stigao jer je u Hlebinama vozilom sletio van kolnika. Lakše je ozlijeđen, a utvrđeno je kako je bio pod utjecajem alkohola 2,14 promila. I drugi je vozač bio pozitivan na alkotestu, no s nešto manjim rezultatom. On je u odnosu na prvog napuhao tek „skromnih“ 0,80 promila.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave nisu zabilježeni prekršaji narušavanja javnog reda i mira, stoji u izvješću PU.

Vezani članci

Najčitanije