NAGRADNA IGRA//Darujemo ulaznice za RockLive Festival #11, evo koliko i kako do njih

Nakon prošlogodišnjeg jubilarnog 10. izdanja, počinje nova RockLive priča, a ovaj jedini festival ovakvog tipa na sjeveru Hrvatske, od ove se godine trajno vraća u koprivnički Kampus gdje se održavao i prvih pet godina. RockLive Festival #11 ove će se godine održati ponovno kao trodnevni festival i to od 28. do 30. srpnja.


Iznimno jaka imena obilježit će ovu godinu pa tako dolazi ukupno 18 izvođača, a predvode ih Hladno Pivo i Goran Bare & Majke, dok uz njih još dolaze Elemental, M.O.R.T, She Loves Pablo, Repetitor, Atheist Rap, Grše, Z++, Home Conflict, Proleter, LoM, Daisy Dives, Reckless Wings, The Haze, Arises, Po’ metra crijeva i Skotni vrag. Svaki festivalski dan obilježiti će i urnebesni show nazvan RockLive radio na kojem vas očekuje najluđi tulum do jutarnjih sati.

U povodu RockLive-a Glas Podravine i Prigorja prigodno daruje dva puta po jednu ulaznicu.

Sve što morate napraviti je sljedeće:

1. Lajk na FB stranicu Glas Podravine
2. Podijeliti objavu
3. Napisati u komentar na FB ispod članka koga vodite
Sretnike ili sretnice proglasit ćemo ovog petka u 12 sati, a karte vas čekaju na ulazu.


Za one s manje sreće, ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.Cijena ulaznice je 130 kuna, dok će cijena festivalske ulaznice na dan održavanja biti 150 kuna. Isto tako, dnevne ulaznice moći će se kupiti pojedinačno svakog dana na festivalskoj blagajni, a njihova cijena iznosit će 100 kuna. Direktan link za festivalske ulaznice.

Spomenimo i kako će kao i ranijih godina, RockLive imati organiziran kamp za sve posjetitelje koji na festivalu žele boraviti puna tri dana pa će tako biti osiguran popust za one koji na festival dolaze vlakom iz udaljenijih mjesta, a broj posjetitelja više nije ograničen.

Osim večernjeg programa, udruga Mamze posjetiteljima priprema dnevne kreativne radionice pa ćete se preko dana moći zabavljati izrađujući krunu od cvijeća, ogrlice, RockLive majice ili festivalsku masku.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com