Najpijaniji ovog vikenda bio je vozač (42) s 2,78 promila u krvi

Tijekom vikenda od 8. do 11. na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je šest prometnih nesreća, od čega jedna prometna nesreća s poginulom osobom, dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.


Pored navedenog, sankcionirano je 139 prometnih prekršaja od čega 13 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, 75 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, 15 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, dva prekršaja nepropisnog korištenja mobitela i tri prekršaja upravlja vozilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u subotu u 20 sati u Ivancu Križevačkom kod 42-godišnjeg vozača koji je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,78 promila. Najveća brzina kretanja zabilježena je također u subotu u 14.56 sati u Budančevici u Ulici Stjepana Radića kada se vozač automobila kretao brzinom od 117 kilometara na sat iako je ograničenje 70 kilometara na sat.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com