NK Starigrad provodi upis u školu nogometa za djevojčice i dječake, prijavite se

Nogometni klub Starigrad provodi redoviti godišnji upis u školu nogometa za sve zainteresirane djevojčice i dječake sa šireg područja grada Koprivnice i obližnjih općina.


– Ono što nas već godinama krasi individualan je pristup svakom djetetu, pedagoški i sportski odgoj, učenje timskom radu te odlazak na mnoga natjecanja i turnire izvan sezone. Suradnja s klubovima višeg ranga s ciljem da pojedino dijete koje iskače ima otvoreni put za što kvalitetniji razvoj. Na tom području posebna suradnja ostvarena je s NK Slaven Belupo, NK Radnik Križevci i Tehničarom iz Cvetkovca. Ujedno smo pomagali drugim gradskim klubovima višeg ranga da ostvare pravo natjecanja u svom rangu s obzirom na nedostatak mlađih uzrasta s njihove strane – istaknuli su iz Kluba.

Roditelji za svoje dijete mogu očekivati rad s iskusnim trenerima koji posjeduju najviše licence prema standardima HNS-a i UEFE te su se odlučili za rad i pomoć djeci temeljen na njihovom igračkom i obrazovnom iskustvu.

Djeca će imati prilike sresti, raditi i učiti od igrača koji su igrali Prvoj HNL poput Krune Jambrušiča, koji je ujedno i tajnik kluba te Ivijana Svržnjaka, člana juniora GNK Dinamo Zagreb i igrača koji je igrao juniorsku Ligu prvaka.

– Uprava Kluba nastavila je s poboljšanjem uvjeta za mlade gdje smo u vrijeme pandemije izgradili dva malonogometna terena s umjetnom travom, nasipe s istočne i zapadne strane glavnog igrališta. Širina, znanje i iskustvo da našoj djeci omogućimo nesmetan, širok i kvalitetan razvoj tjera nas da svakim danom dajemo i više jer dječji osmijeh i veselje nema cijene – kazali su.


FOTO: Facebook NK Starigrad

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com