Novi travnjak službeno predan Slaven Belupu

Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice, Zvonimir Šimunović, direktor kluba Slaven Belupo, Marijan Kustić, direktor natjecanja i infrastrukture u Hrvatskom nogometnom savezu, te predstavnik izvođača radova, danas, u srijedu, su potpisali primopredajne ugovore za novi teren na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš.


Novi travnjak igrači će isprobati već sutra na treningu, a prvu će utakmicu na novoj travi odigrati u subotu kad im u gost dolazi Hajduk.

– Neizmjerno smo sretni što smo svi zajedno završili radove na novom travnjaku koji će biti na ponos kluba, grada, županije i svih navijača Slaven Belupa. U novi travnjak uložena su značajna sredstva, ali on je nešto što će zauvijek ostati u vlasništvu kluba i nešto što ćemo ostaviti budućim generacijama. Želim se u ime kluba zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu na inicijativi i sudjelovanju u ovoj hvalevrijednoj investiciji – rekao je Šimunović te zaključio kako će ovaj projekt pomoći u dizanju kvalitete HNL-a na još višu razinu što će biti na korist svima koji vole i prate nogomet.

Vezani članci

Najčitanije