Odlični uspjesi mladih atletičara

Atletičari AK Koprivnica su u ponedjeljak, 31. svibnja, nastupili na kvalifikacijama školskog natjecanja Erste plave lige.


U kategoriji trećih razreda nastupile su Tija Požgaj koja je osvojila drugo mjesto na 300 metara i četvrto mjesto u skoku u dalj te Iva Mikulec koja je osvojila treće mjesto u skoku u dalj i četvrto mjesto u bacanju vortexa.

Uz njih, nastupili su još Hana Latin na 60 metara i Matej požgaj u skoku u dalj.

U kategoriji četvrtih razreda nastupio je Petar Slavinić koji je osvojio prvo mjesto u vortexu i prvo mjesto na 300 metara, dok je u kategoriji petih razreda nastupio Luka Kolonić i osvojio peto mjesto na 60 metara te šesto mjesto u skoku u dalj.

U kategoriji šestih razreda nastupila je Dora Lovrinović koja je osvojila drugo mjesto na 60 metara i prvo mjesto na 600 metara, Ivana Cenko koja je osvojila drugo mjesto u bacanju kugle i drugo mjesto u skoku u dalj te Ivan Bebek koji je osvojio drugo mjesto u bacanju kugle i treće mjesto na 60 metara. U istoj kategoriji Luka Kvaternik osvojio je drugo mjesto na 600 metara i drugo mjesto u skoku u dalj, a Lukas Perić osvojio je prvo mjesto u bacanju kugle te četvrto mjesto na 60 metara.


Uz njih su još nastupile Matea Cenko na 60 metara i skoku u dalj, Melani Vrbnjak na 60 metara i bacanju kugle te Lara Šafar u bacanju kugle.

U finale Erste plave lige u Zagrebu 14. rujna tako su se plasirali Tija Požgaj, Petar Slavinić, Dora Lovrinović, Ivana Cenko, Ivan Bebek, Luka Kvatenik i Lukas Petrić.

U nedjelju, 30. svibnja, održana je i utrka Tri mosta u Kotoribi na kojoj je Antonio Gložinić osvojio deveto mjesto u ukupnom plasmanu i prvo mjesto u kategoriji juniora.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com