Otkriveni novi detalji pljačke koprivničke ljekarne, ukraden vrtoglavi iznos

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika starosti 42 godine s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjene kaznenog djela razbojništva.


Sumnja se da su osumnjičeni u petak, 22. rujna u večernjim satima, u Koprivnici u ljekarni uporabom palice i uz prijetnju vatrenim oružjem, vezali 48-godišnjeg djelatnika te otuđili novac, bankovnu karticu, mobitel i osobni automobil kojim su se udaljili s mjesta događaja, oštetivši vlasnika za oko 30.000 eura.

U događaju je oštećeni 48-godišnjak zadobio lakše ozljede. Policijski službenici su nedaleko mjesta događaja pronašli otuđeni automobil i mobitel.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva protiv osumnjičenih je podneseno posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.

Nadalje, osumnjičeni 42-godišnjak neovlašteno je posjedovao manju količinu droge amfetamina. Droga je oduzeta i protiv osumnjičenika bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.


Vezani članci

Najčitanije