Ove subote u Križevcima će biti cijepljeno još 900 ljudi, donosimo raspored

Ove subote, 13. ožujka, 900 građana Križevaca koji su dobili poziv obiteljskog liječnika bit će cijepljeno Pfizerovim cjepivom protiv COVIDA-19 u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Potočkoj ulici. Danas je u Gradskoj upravi održan radni sastanak oko organizacije cijepljenja kako bi sve proteklo u najboljem redu stoga obavještavaju građane da će se cijepljenje organizirati na dva punkta te mole sugrađane da se pridržavaju naputaka.

FOTO: Punktovi će biti blizu oba ulaza u dvoranu/GRAD KRIŽEVCI

Punkt A nalazit će se na sjevernom ulazu u dvoranu od strane Potočke ulice i tu će se cijepiti pacijenti dr. Marjane Cindrić Bošnjak, dr. Sonje Jakopčić Furmeg, dr. Helene Jovičić Karre, dr. Anđelije Vlahek, dr. Miljenka Berca i dr. Ivanke Došlić.

FOTO: Raspored i organizacija dogovoreni su na današnjem sastanku/GRAD KRIŽEVCI

Punkt B bit će na južnom ulazu, od strane Gimnazije i tu će cjepivo primiti pacijenti dr. Marije Črneli, dr. Zvjezdane Nervo, dr. Ivanke Anđelić Ištvanović, dr. Eugenije Šojat Marendić, dr. Silvija Hnojčik i dr. Dubravke Marie Puljević.

FOTO: Ovakav će biti subotnji razmještaj u dvorani/GRAD KRIŽEVCI

-Molimo sve građane da se pridržavaju vremenske satnice cijepljenja i da se parkiraju prema mjestu cijepljenja, bliže ulazu A ukoliko se cijepe na punktu A odnosno bliže ulazu B ukoliko se cijepe na punktu B – poručuju iz križevačke Gradske uprave.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com