Ovog vikenda u Križevcima uživajte u sportskim programima

U svrhu promocije sporta i sportskih klubova, Grad Križevci u suradnji s križevačkom Zajednicom sportskih udruga, sportskim klubovima, udrugama i plesnim skupinama organizira drugi Sportskih viKŽend s raznim sportskim i zabavnim sadržajima.
Sportski viKŽend počinje ovaj petak u 16.30 sati i to pojedinačnim gradskim finalom osnovnoškolaca u šahu za školsku godinu 2021./2022.
U subotu će ljubitelji plesa moći uživati u sportsko-plesnom programu članica i članova Plesnog centra Ritam. U organizaciji Akademskog konjičkog kluba od 10.30 sati održat će se turnir u preponskom jahanju na jahalištu Ratarna, a u atriju Gradske knjižnice Franjo Marković Amanda studio za jogu i thai joga masažu Križevci i Veleposlanstvo Indije u Hrvatskoj obilježit će Međunarodni dan joge.
U sportskoj dvorani kod OŠ Ljudevita Modeca od 11 sati održat će se odbojkaški turnir 1na1, na gradskom stadionu NK Radnik organizira se U-15 turnir u nogometu, dok će se od 14 sati održati i Košarkaški turnir Fiba 3×3 Križevci i Crosscity Buckets 2022.
U nedjelju u 9 sati održat će se obiteljska biciklijada od Križevaca do Čabraja, a sportski viKŽend završit će u nedjelju poslijepodne FIBA 3×3 Memorijalnim turnirom Danijel Riba Crnjak za djecu koji će se održati na vanjskom igralištu kod Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog.


 

 

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com