Petgrad osvojio drugi naslov prvaka u devetoj sezoni KC lige

Momčad Petgrada osvojila je danas, u subotu, naslov prvaka u devetoj sezoni KC lige, rekreativnog malonogometnog prvenstva u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport koje se održava pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice.


– Petgrad je u zaostaloj utakmici svladao Udrugu za mali nogomet Koprivnica s 3:1, a protiv Gulivera je kasnije upisao prvi i jedini poraz. Drugo mjesto pripalo je Caffe baru Active koji je s čak 11:0 razbio Sedmu silu, dok je CB Golf propustio meč-loptu za treće mjesto, izgubio je od Klikaj-hr-a i broncu prepustio Udruzi za mali nogomet Koprivnica – poručili su organizatori.

Dodali su da je u sklopu posljednjega kola KC lige provedena i humanitarna akcija Svi za Matea s ciljem prikupljanja pomoći teško bolesnom Mateu Galjeru, 14-godišnjaku iz Prugovca. U suradnji s Podravkinom humanitarnom udrugom PULS prikupljeno je ukupno 8274 kune, od toga u subotu u dvorani 6688 kuna.

– U revijalnom dijelu programa nastupili su polaznici Male sportske škole Koprivnica koji su pokazali svoje nogometno znanje, te ritmička skupina. Odigrana je i utakmica selekcija KC lige i županijske nogometne lige. Dečki iz ŽNL-a pobijedili su 4:2, a obje momčadi pokazale su puno dobrih poteza – istaknuli su.

Priznanja i medalje najboljim momčadima i pojedincima dodijelili su Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice, i Jasmina Stričević, predsjednica Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice.


Vezani članci

Najčitanije