Pijan vozio djecu i sletio s ceste, za trajanja očevida prolaznik navalio na policajce

Policija je u nedjelju u Glogovcu imala pune ruke posla. U Vinogradskoj ulicu automobil je sletio izvan kolnika, udario o drva i zapalio se. Uzrok nesreće bila je neprilagođena brzina, a vozač je bio pod utjecajem 2,01 promila alkohola. Troje putnika lakše je ozljeđeno, a neslužbeno doznajemo da su u automobilu bila djeca.


Nakon što su vatrogasci ugasili požar, a policajci se primili svog djela posla, na mjesto događaja došao je 26-godišnjak koji nije ni na koji način povezan s prometnom nesrećom. Vidno pijan počeo je dobacivati plavcima, a ni svjedoci događaja nisu bili pošteđeni njegovih uvreda.

Policajci su u nekoliko navrata naredili muškarcu da prestane s dobacivanjem i vulgarnostima na što se on oglušio i nastavio po svome. Kad je prešao svaku mjeru demonstriranja loših komunikacijskih vještina, od njega je zatražena osobna iskaznica. Odbio se legitimirati te je plavcima okrenuo leđa u namjeri da napusti mjesto događaja. Ubrzo se našao s lisicama na rukama sjedeći na stražnjem sjedištu službenog automobila.

Odvezen je u posebne policijske prostorije gdje je zadržan do otriježnjenja. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika te kršenja zakona o osobnoj i iskaznici.

Vezani članci

Najčitanije