Podravka uz podršku navijača po pobjedu u Ljubljanu, odlučivat će detalji

Podravka Vegeta u subotu u Ljubljani igra utakmicu 4. kola Lige prvakinja s Krim Mercatorom. Početak je u 19 sati uz prijenos na HTV 2, a pobjeda bi Koprivničankama osigurala prolaz u drugi krug elitnog natjecanja. Prvi ogled ova dva kluba pred dva tjedna odigran je u Koprivnici te je završen rezultatom 27:27.


– Ekipu Krima Mercatora ne treba predstavljati. Ta utakmica pokazala je da nam je Krim ravnopravan protivnik i da odlučuju samo nijanse. Po te neke nijanse idemo u Ljubljanu, veseli činjenica da su dva autobusa puna i da ćemo imati svoje navijače. Vjerujemo u dobar rezultat u Ljubljani – najavila je Miranda Tatari Šimunović, sportska direktorica Podravke Vegete.

Trener Zlatko Saračević smatra da su između Podravke i Krima male razlike.

– Protiv Krima smo igrali pred nepuna dva tjedna, tako da su uspomene još friške. Očekujem jako tešku utakmicu, otprilike istu kao ovdje. Odlučivat će detalji, dnevna forma neke od igračica, i baš smo na tim detaljima puno i radili. Kroz video, razgovore i treninge pokušavamo te neke detalje doraditi. Što se tiče ekipe, stanje je dobro, sve su igračice zdrave i na raspolaganju. Idemo odigrati pravu tekmu i pokušati pobijediti – najavio je Podravkin trener.

Desna vanjska Karina Jožekova ističe da u ekipi vlada odlična atmosfera.


– Svi znamo da nam je to najvažnija utakmica. Puno radimo na taktici, i vjerujem da će sve biti dobro. Mi u Ljubljanu idemo pobijediti, važno je što ćemo imati i podršku navijača, moći ćemo se osjećati kao u svojoj dvorani. Sve cure imaju veliku želju za pobjedom – rekla je Jožekova.

Vezani članci

Najčitanije