Podravkine hrvačice reprezentaciji Hrvatske na teškom turniru donijele dvije bronce

Hrvačice Podravke nastupile su u sastavu reprezentacije Hrvatske na jakom međunarodnom turniru ‘Heros Lady Open’. U tri uzrasta okupilo se 290 hrvačica iz 17 europskih država i još jednom, SAD-om.


Podravkašice su Hrvatskoj donijele dvije brončane medalje i jedno peto mjesto. O težini natjecanja govori činjenica da se od 13 hrvatskih natjecateljica samo četiri uspjelo izboriti za postolje.

Lara Blažeković nastupila je u uzrastu starijih djevojčica (2008. – 2010.) i u kategoriji do 39 kilograma, imala je tri borbe u kojima je ostvarila dvije pobjede i jedan poraz. Veronika Vilk nastupila je u kadetskom uzrastu (2006. – 2007.) i u većoj kategoriji od njezine standardne odnosno do 73 kilograma. Veronika je vrlo dobro krenula u natjecanje i na početku pobjedila dvije borbe, kasnije je izgubila dvije i na kraju završila treća.

– Istaknut ćemo da su za Hrvatsku još osvojile medalje Milla Ađelić i Gia Kastelan, obje djevojke nastupile u kategoriji do 68 kilograma. Milla je ostvarila tri pobjede i jedan tijesni poraz u finalu dok je Gia ostvarila četiri pobjede i jedan poraz čime je osvojila brončanu medalju – naveli su iz Hrvačkog kluba Podravka.

Foto: Hrvački klub Podravka

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com