Pogledajte tko je za vikend najbrže vozio, a tko najviše popio pa sjeo za volan

Tijekom vikenda, od 9. do 12 rujna 2022. godine, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je osam prometnih nesreća od čega prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i sedam s materijalnom štetom. Vozači pod utjecajem alkohola prouzročili su tri prometne nesreće.


Sankcionirano je 169 prometnih prekršaja od čega 18 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, 70 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, 20 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, tri prekršaja nepropisnog korištenja mobitela, prekršaj upravljanja vozilom prije stjecanja prava i pet prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilima.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u subotu, 10. rujna u 1.25 sati, u Ulici Kosovec u Križevcima, kod 35-godišnjeg vozača osobnog automobila, a iznosila je 2,23 promila.

Najveća brzina kretanja zabilježena je u subotu, 10. rujna u 9.30 sati, u Kenđelovcu, kada se vozač motocikla kretao brzinom od 128 kilometara na sat iako je ograničenje 70 kilometara na sat.

Uhićena su dva vozača, dok je pet vozača zadržano u posebnoj prostoriji policije do prestanka djelovanja opojnih sredstava. Proveden je jedan žurni prekršajni postupak.


Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com