Policija zbog previše posla zapošljava jednu osobu u Koprivnici

Policijska uprava koprivničko-križevačka raspisala je natječaj za zapošljavanje na određeno vrijeme i to zbog povećanog opsega poslova, a najduže godinu dana uz probni rok od dva mjeseca.
Traži se jedan stručni referent za poslove prekršajnog postupka u Policijskoj postaji Koprivnica. U opisu radnog mjesta navodi se obavljanje poslova prekršajnog postupka, zaduživanje i razduživanje policijskih službenika s obrascima za vođenje prekršajnog postupka, tu je i priprema predmeta prekršajnog postupka u policijskoj postaji, vođenje evidencije te drugi poslovi prekršajnog postupka po nalogu nadređenih.


Od uvjeta, traži se srednja stručna sprema, gimnazija ili srednja strukovna škola, najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, državni ispit I. razine te ispunjeni opći uvjeti za prijam u državnu službu propisani Zakonom o državnim službenicima.

Obrazac prijave na oglas nalazi se na web stranici Policijske uprave koprivničko-križevačke https://koprivnicko-krizevacka-policija.gov.hr/ ili na izravnoj poveznici OVDJE.

Vezani članci

Najčitanije