Pomahnitali muškarac zapalio obiteljsku kuću

Muškarac koji je jučer u Jagnjedovcu polio benzinom i zapalio kuću mladog bračnog para Jokić i Jokićeve majke koja s njima živi, predao se nakon divljačkog pohoda policiji te je priveden u policijsku postaju na ispitivanje.


Zbog prisebnosti prve susjede izbjegnuta je veća tragedija, jer kako neslužbeno doznajemo, upravo je ona pomahnitalog muškarca odgovorila od nauma da sa sjekirom dovrši svoj suludi plan.

A sve je započelo, pričaju susjedi, kada je potpuno rastrojeni muškarac u jednom trenutku provalio u kuću, polio je benzinom i zapalio da bi nakon toga izišao van i zaključao ukućane, koji su iz kuće zahvaćene vatrom živu glavu spašavali iskačući kroz kuhinjski prozor van.

Marka Jokića, vlasnika obiteljske kuće čija je unutrašnjost izgorjela u jučerašnjem događaju, zatekli smo kako sa suprugom i prijateljima promatra intervenciju vatrogasaca.

– Supruga je lakše ozlijedila nogu, a sreća u nesreći je ta što smo izbjegli ozbiljnije ozljede – kazao nam je Jokić te dometnuo da je nemili događaj rezultat prijašnjih nesuglasica s kojima se počinitelj nije mirio. Njegova supruga, Danijela Blažević Jokić i prijateljica Nikolina Notersberg mogle su samo promatrati kako kuća nestaje u plamenu. Na upit, je li zločin počinila psihički rastrojena osoba, prisutni susjedi koji su bili uz Jokića rekli su da normalna osoba sigurno ne bi tako što učinila.


– No nije bio psihički rastrojen, jer takva osoba ne bi mogla obavljati posao koji obavlja na željeznici – rečeno nam je.

Vezani članci

Najčitanije