Poznati razlozi jučerašnje strašne nesreće u Budančevici

Jučer, 19. travnja, na državnoj cesti broj 2 u Budančevici u prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla. Do nesreće je došlo oko 19.50 sati kada je vozač rođen 1987. godine upravljao motociklom KTM (neoznačen registarskom pločicom zagrebačke oznake) Ulicom Stjepana Radića u smjeru Kalinovca. Na ravnom cestovnom potezu započeo je pretjecanje dva skupa vozila vožnjom na zadnjem kotaču, te je prilikom spuštanja prednjeg dijela na kolnik izgubio nadzor nad motociklom i sletio van kolnika, udario u most prilaza kuće, potom u stup javne rasvjete i ogradu kuće.


Na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda smrtno je stradao vozač motocikla. Motocikl se u nesreći zapalio, a požar su ugasili vatrogasci JVP Đurđevac.

Očevid su izvršili policijski službenici Policijske postaje Đurđevac, koji će o događaju  dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Do 20.25 sati  promet je ovom dionicom državne ceste bio u prekidu i odvijao se obilazno preko Kalinovca. Od 20.25 do 0.30 sati promet se odvijao jednom prometnom trakom uz fizičko upravljanje policijskih službenika.

Vezani članci

Najčitanije