Pred Podravkom je gostovanje kod Dugog Sela ’55

Prošle subote u Koprivnici je gostovala Trešnjevka, a Podravka Vegeta sigurno je upisala nove prvenstvene bodove. Dakako da je razlika u snazi i kvaliteti ove dvije ekipe velika, te da bilo kakvo iznenađenje nije bilo moguće. Doduše, krenule su Koprivničanke ‘u leru’, gošće su povele s 1:2, ali ubrzo je bilo 5:2, i stvari su krenule svojim tijekom. Podravka je dominirala i sigurno pobijedila, a trenerica Snježana Petika mogla je biti relativno zadovoljna viđenim.


Po prvi put se koprivničkoj publici u subotu predstavila nova igračica Aljona Ihnjeva. Ova 22-godišnja Ruskinja odmah je pokazala svoje veliko rukometno znanje i osjećaj za igru, zabijala je golove i asistirala, pokretala akcije, davala svoj doprinos u obrani. Jednostavno, riječ je o kompletnoj igračici koja bi za Podravku u svakom slučaju trebala predstavljati pojačanje, no treba joj još malo vremena za uigravanje s ostatkom ekipe.

Pred Podravkom je u subotu (17.30) gostovanje kod Dugog Sela ’55, ekipe koja na prvenstvenoj ljestvici zauzima tek 12. mjesto. Trebali bi to biti lagani bodovi za Petikine rukometašice, koje uskoro očekuje i najvažnija utakmica sezone, derbi sa zagrebačkom Lokomotivom i to na domaćem terenu. Dvije su ekipe bodovno izjednačene na ljestvici, a Koprivničanke bi pobjedom napravile velik posao u borbi za naslov prvakinja.

Vezani članci

Najčitanije