Premijera dječje predstave ‘Kravica Rozmari Mu’

Pučko otvoreno učilište Koprivnica najavilo je premijeru dječje predstave ‘Kravica Rozmari Mu’, u produkciji Kazališta Oberon i Kazališna družina Pinklec, po tekstu Andrija Beyelera.
Režiju potpisuje Damir Mađarić, igraju Ena Jagec i Neven Matoša, scenografija i kostimografija je djelo Petre Mađarić, dok su glazbu priredili Gordana i Miroslav Evačić. Trajanje predstave namijenjene djeci uzrasta od pet godina naviše je 45 minuta.


– Kravica Rozmari Mu je kravica istančanih načela i pogleda na svijet. Živi na seoskom imanju i svojim savjetima i lekcijama o ponašanju dovodi do ludila Seljaka i sve životinje na seoskom imanju (pas, kokoš, zlatna ribica). Kada Seljak vidi kako Rozmari Mu maltretira životinje odluči ju odvesti u Afriku. Životinje su konačno bile sretne i radile su sve što su oduvijek radile bez da ih Rozmari Mu zanovijeta. No, jedne noći na seosko imanje dođe krokodil, pa zatim slon, pa majmun … Malo po malo sve afričke životinje došle su na seosko imanje. Pobjegle su od kravice Rozmari Mu. Seljak ih povede natrag na vlak, pa u avion i pravac Afrika. Tamo je vidio kravicu Rozmari Mu kako drži predavanje devi! Zgrabio ju je i poveo natrag na seosko imanje gdje je Kravica Rozmari Mu sva sretna danima pričala o Africi. Pričala je i pričala, a slušatelje je dakako imala!, navodi se u najavi.

Predstava je u Dvorani ‘Domoljub’, u četvrtak 30. studenog od 18 sati.
Ulaz je slobodan, a besplatne ulaznice možete podići na blagajni Domoljuba svakoga
radnog dana od 13 do 17 sati.

Vezani članci

Najčitanije