Projekt KUPID uspješan kraj prve godine obilježava premijerom predstave ‘… si dobro?’

U nedjelju, 30. svibnja, u Domu mladih Koprivnica s početkom u 20 sati održati će se premijera predstave „…si dobro?“ u izvedbi amaterskog dramskog studija Ludens teatra. Predstava je osmišljena kroz osmomjesečni rad u sklopu provedbe projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM kojem je nositelj Udruga KOPRIVA, partneri Grad Koprivnica i Pučko otvoreno učilište Koprivnica, a sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda.

KUPID se provodi u periodu od 29.05.2020. godine do 29.05.2022. godine te će se kroz premijeru predstave obilježiti uspješni kraj prve godine provedbe projekta usmjerenog revitalizaciji Doma mladih Koprivnica kroz partnerstvo organizacija civilnog društva i jedinica lokalne samouprave, a kroz koji je do sad provedeno 118 aktivnosti u kojima je sudjelovalo 1026 korisnika, angažirano 54 volontera i odrađeno 539 volonterskih sati.

Projekt KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kroz operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u vrijednosti od 1.553.566,67 kn.

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Udruge Kopriva.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com