Provalio u praznu kuću, ispreturao stvari i pobjegao, policija ga traži

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave Koprivničko-križevačke zabilježeno je jedno kazneno djelo i to teška krađa provaljivanjem. Nepoznati je počinitelj unutar dva mjeseca, između 15. travnja i 15. lipnja, provalio u kuću u ulici Stjepana Radića u Đurđevcu u kojoj nitko ne stanuje. Provalnik je ušao unutra, ispreturao stvari no ništa nije otuđio. Koja je bila njegova namjena pri počinjenju kaznenog djela možda će biti jasnije ukoliko ga policija pronađe. Za sad se za nepoznatim počiniteljem još uvijek traga.  


Na području Policijske uprave unatrag 24 sata zabilježena je i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Dogodila se u Delovima oko 14.30 sati gdje je zbog nepropisnog kretanja teretni automobil sletio van kolnika u odvodni kanal i udario u prometni znak.

Prekršaji narušavanja javnog reda i mira unazad 24 sata nisu zabilježeni.

Od ostalih događaja iz PU Koprivničko-križevačke u jutrašnjem izvješću ističu prekršaj u cestovnom prometu.


Jučer je na Prekršajni sud u Koprivnici doveden 34 – godišnji vozač koji je u četvrtak u 17.20 sati u Peterancu upravljao osobnim automobilom bez vozačke dozvole jer mu je ista već ranije bila oduzeta. Prekršitelj je bio i pod utjecajem alkohola od 1,65 promila, utvrđeno je. Vozaču je određeno zadržavanje od 15 dana i zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca te je predan u zatvor u Bjelovaru.

Zabilježena je i dragovoljna predaja streljiva i ručne bombe i to na križevačkom i đurđevačkom području gdje su osobe dragovoljno predala 75 komada streljiva i pet nabojnika za automatsku pušku te ručnu bombu.

 

Vezani članci

Najčitanije