Razmrsili smo priču o eventualnom zatvaranju Bazena Cerine tijekom zime

Među građanima se širi priča prema kojoj će Gradski bazeni Cerine biti zatvoreni tijekom zime, a sve zbog visokih cijena energenata. Hoće li jedino javno koprivničko kupalište doista uskoro zatvoriti svoja vrata za građanstvo, odgovor na ovo pitanje dobili smo od gradonačelnika Mišela Jakšića.


– Grad Koprivnica i Komunalac danas ne razmišljaju niti raspravljaju o eventualnom zatvaranju bazena. Dakle, bazeni će biti otvoreni tijekom zimskih mjeseci – odgovorio je gradonačelnik. Objasnio je kako su na objekt bazena svojevremeno postavljene fotonaponske ćelija koje doprinose štednji energije.

Priča o zatvaranju bazena, smatra Jakšić, proizašla je iz intervjua koji je dao nacionalnom mediju, a u kojem je rekao da mjere Vlade vezane za rast cijena energenata, kasne.

– Rekao sam da bi svi trebali na vrijeme dobiti nužne informacije o politici ublažavanja energetske krize kako bismo znali hoćemo li biti prisiljeni zatvarati dvorane i bazene te gasiti javnu rasvjetu. To je sve što se od mene komuniciralo prema javnosti o toj temi – tvrdi Jakšić i ponovivši da nema govora o zatvaranju koprivničkih bazena te će raditi kao i do sada.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com