Rukometaši Koprivnice poraženi od Zagreba 2. ‘Očekivali smo više’

Proteklog vikenda seniorska ekipa Rukometnog kluba Koprivnica ugostila je drugu ekipu RK Zagreb 2, koju većinom čine kadetski reprezentativci. Svi su očekivali odličnu utakmicu koja je na kraju izostala jer je upisan težak poraz od 22:46.
– Jednostavno kao domaćin nismo bili pravi. Previše tehničkih grešaka u napadu, loša igra u obrani i loša realizacija ‘zicera’ odvela je utakmicu za nas nizbrdo, nešto slično kao u Ivancu. S druge strane stajala je mlada i poletna te odlično uigrana ekipa RK Zagreba. Nakon pobjede nad Petrinjom i -1 kod vodećeg Zaprešića očekivali smo daleko više. Možda smo se ispraznili, možda nije bio naš dan, a možda je i ovakva igra u konačnici neka realnost s obzirom na izostanke. Na nama je da napravimo analizu i popravimo nedostatke, poručili su iz kluba.
Ostala su još dva kola do kraja jesenskog dijela prvenstva. Prvo je gostovanje kod Medveščaka u Zagrebu dok u goste zadnje kolo dolazi ekipa Marofa. Obje ekipe su rangirane pri dnu tabele pa se u ‘Koprivnici’ ovaj put nadaju stvarnim bodovima.


U13

Za razliku od seniora, dječaci U13 čvrsto kroče kroz ligu te su nakon 9. kola jedina ekipa bez poraza. U nedjelju su gostovali u Varaždinu gdje su nadmoćno savladali ekipe Varaždina i Ludbrega. Evidentan je pomak i napredak u igri kod svih dječaka.
RK KOPRIVNICA – RK LUDBREG 23:3
RK VARAŽDIN – RK KOPRIVNICA 10:27

Najmlađi


Najmlađi rukometaši gostovali su u Križevcima u sklopu 4. kola MŽRL Regije Sjever. Dječaci su nastupili podijeljeni u dvije podjednake ekipe, a rezultat u ovom rangu natjecanja je uvijek u drugom planu već je uvijek naglasak na igri i ‘odrastanju na parketu’.

Foto: RK KOPRIVNICA

Vezani članci

Najčitanije