Sjeo na bicikli s 2,70 promila u sebi, najbrži vozač snimljen na poznatoj dionici ceste

Tijekom vikenda od 15. do 19. travnja 2022. godine, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je 10 prometnih nesreća od čega jedna s poginulom osobom, dvije s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u petak, 15. travnja 2022. godine u 18 sati u naselju Velika Mučna, kod 46-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 2,70 promila upravljao biciklom.

Najveća brzina evidentirana je u nedjelju, 17. travnja 2022. godine u 13.50 sati u Kenđelovcu, kada je vozač upravljao osobnim automobilom krećući se brzinom od 142 kilometra na sat iako je na rečenoj dionici državne ceste broj 28 brzina kretanja vozila ograničena na 70 kilometara na sat.

Šest vozača bilo je uhićeno, a žurni prekršajni postupak proveden je nad dva vozača, dok je jedan vozač smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnih sredstava. Tijekom pojačanog nadzora prometa izvršen je nadzor 91 mladog vozača. Mladi vozači su počinili 19 prometnih prekršaja.

I u nadolazećem vikendu policija će provoditi pojačani nadzor prometa.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com