Ivković odlazi s klupe Slavena?

Tomislavu Ivkoviću, treneru Slaven Belupa sutrašnja utakmica mogla bi biti i posljednja utakmica na klupi Farmaceuta. Naime, proširio se glas da Slaven traži novog trenera.


– Nisam razgovarao o produljenju. Malo mi je čudno da nitko nije razgovarao sa mnom. No, ja sam trebao sam otići, prije par tjedana, ali nisam otišao iz respekta prema klubu. Nisam htio dovesti klub u neželjenu situaciju da četiri kola prije kraja. Nismo uspjeli sjesti, dogovoriti se, napraviti plan i program onog što se pričalo kad sam dolazio. Sve je ostalo na priči o željama, ali od želje do ostvarenja je uvijek malo duži put – kazao je Ivković na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Ime potencijalnog nasljednika zasad se nije probilo u javnost. Inače, Osijek će u Koprivnici nastupiti bez kartoniranih Barišića, Baraća i Grgića, dok Ivković ne može računati na kartoniranog Puclina i ozlijeđenog Trebotića, a upitan je Delić. Posljednje kolo igra se za prestiž što se tiče Slavena i Osijeka. Dinamo je u prošlom kolu osigurao naslov prvaka, a danas pada i odluka o tome tko će ispasti, a tko ide u kvalifikacije s drugoplasiranim drugoligašem. Novi prvoligaš je Gorica.

Vezani članci

Najčitanije