Svoja vrata otvorio Robin market u Radoišću

U dobrom raspoloženju i uz prigodne degustacije s radom je krenula nova Robin trgovina u Radoišću. Radi se o 53. Robin marketu koji će za sve kupce biti otvoren od ponedjeljka do subote od 6.30 do 20 sati, a nedjeljom od 7 do 13 sati.


– Otvorenje novog Robin marketa za nas je novi izazov, ali i veliko zadovoljstvo. Možemo se pohvaliti da je ovo prvi market koji otvaramo u Zagrebačkoj županiji i vjerujemo da ćemo biti dobro prihvaćeni, kao i u svim mjestima u kojima smo otvarali nove markete – kazao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina te dodao kako  kroz mjesec ili dva planiraju otvorenje novog marketa i u Međimurskoj županiji, točnije u Donjoj Dubravi.

Novi Robinov market koji se nalazi u ulici Radoišće 97A nudi ugodan ambijent, kvalitetan asortiman te uvijek svježi kruh, peciva, bureke i kolače. Zadovoljan kupac osnovi je cilj poslovne filozofije poduzeća Robin te stoga posebnu pažnju posvećuju cijenama, ljubaznosti prodajnog osoblja i ostalim pogodnostima koje kupci svakodnevno mogu koristiti.

Iz Robin trgovina pozivaju sve svoje nove kupce da se učlane u program vjernosti ‘Robin klub’ te ostvare mogućnost sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri ‘Robin & partneri daju više 2023’.

Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com