Traktorist u Draganovcu ‘napuhao’ 2,25 promila, motorist u Novigradu projurio duplo no što je dopušteno

Tijekom vikenda od 15. do 18. srpnja 2022. godine, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je šest prometnih nesreća od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Vozači pod utjecajem alkohola izazvali su tri prometne nesreće.


Sankcioniran je 161 prometni prekršaj od čega 25 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, 56 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, 18 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, tri prekršaja nepropisnog korištenja mobitela, prekršaja upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i četiri prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u subotu, 16. srpnja 2022. godine u 19.05 sati u Draganovcu, kod 41-godišnjeg vozača traktora, koji je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,25 promila.

Najveća brzina kretanja evidentirana je u subotu, 16. srpnja 2022. godine u 6.58 sati u Koprivničkoj ulici u Novigradu Podravskom, kada se vozač motocikla kretao brzinom od 128 kilometara na sat iako je ograničenje 60 kilometara na sat.

Jedan vozač bio je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. U  pojačanom nadzoru tijekom vikenda u prometu je zatečen jedan recidivist.


Vezani članci

Najčitanije

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com